Waarom Kemps Bike Totaal?

Rick Kemps is zelfstandig ondernemer, maar heeft zich aangesloten bij de landelijke retailorganisatie Bike Totaal.

Bike Totaal fietspaspoort met servicetegoed tot 210,- euro voor onderhoud bij aankoop van elke fiets.

Onderhoudspakket tot € 210,- bij elke fiets
Als u bij Bike Totaal een fiets koopt, krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met een tegoed  voor Service & Onderhoud. Dit tegoed kan oplopen tot  € 210,-! U wordt automatisch uitgenodigd  voor de onderhoudsbeurten en kunt dan direct  online een afspraak inplannen in onze professionele werkplaats. Zo houdt Bike Totaal uw fiets in topconditie.

Fiets op maat met bodyscanning en zadelmeting
Het ultieme fietsplezier bereikt u alleen op een perfect passende fiets. De Bike Totaal vakmensen geven u graag deskundig advies. Met behulp van professionele meetsystemen wordt de beste fiets voor u gevonden met eventueel een persoonlijk aangemeten zadel. Ervaar het zelf; kom een proefrit maken en laat u vakkundig opmeten. Of vraag in onze webshop een vrijblijvende proefrit aan op de fiets van uw keuze. 

6x op rij de Beste Winkelketen Fiets & Vrije TijdKwaliteit gegarandeerd
Service en vakmanschap staan bij de Bike Totaal fietsenwinkels altijd op een hoog niveau. U mag dan ook altijd het beste bij ons verwachten. We zijn dan ook niet voor niets 6x op rij uitgeroepen tot Beste winkelketen Fiets & Vrije Tijd. Onze fietspaspoorthouders beoordelen de uitgevoerde servicebeurten bij de Bike Totaal winkels met een gemiddelde van ruim een 8. En bij Wugly krijgt Kemps Bike Totaal een 8.6