Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

E-bike huren of leasen voor 3 jaar via HuurGemak

Huur of lease een e-bike voor 3 jaar via HuurGemak

HuurGemak: gemakkelijk een fiets huren of leasen

Ligt het werk of de school wat verder en bent u op zoek naar een betaalbare manier om een elektrische fiets te financieren? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: het huren (of leasen) van een fiets!

Dankzij de exclusieve samenwerking met verhuurbedrijf HuurGemak is het mogelijk om direct en geheel zorgeloos te genieten van een nieuwe fiets naar keuze. De Bike Totaal winkel in uw buurt geeft u graag advies, zodat u een fiets least die perfect aansluit bij uw wensen. Deze kunt u vervolgens 3 jaar, voor een duidelijk en vast maandbedrag, huren/leasen via www.huurgemak.nl. Dit geldt voor reguliere fietsen van maximaal €2.000 en e-bikes van € 3.000. U hoeft deze grote investering dus niet zelf te doen, maar betaalt maandelijks een lage huurprijs.

Zoals u van Bike Totaal gewend bent, krijgt u hier goede service bij. De door u gekozen fiets wordt bijvoorbeeld door de Bike Totaal winkel rijklaar afgeleverd. Daarnaast zijn er maar liefst 5 servicebeurten bij de huurprijs inbegrepen. U hoeft zelf niet bij te houden wanneer het weer tijd is voor een beurt; u krijgt elke 6 maand automatisch een e-mail met uitnodiging. Daarbij komt dat uw fiets verzekerd is tegen schade en diefstal met de meest uitgebreide ENRA verzekering. Deze verzekering is inclusief 24 uur per dag pechhulpservice in heel Europa, verhaalsrechtsbijstand en ongevallen opzittendenverzekering.

U huurt dus niet alleen een elektrische fiets, u huurt gemak! 

Bekijk hier de video over HuurGemak:

Wat zit er bij de huurprijs inbegrepen?

  • Een (elektrische) fiets naar keuze, geleverd door uw eigen Bike Totaal winkel.
  • 5 servicebeurten, uitgevoerd door uw eigen Bike Totaal winkel, waarvoor u elk half jaar automatisch per e-mail wordt uitgenodigd.
  • 24/7 pechhulpservice in heel Europa.
  • Een wereldwijde verzekering tegen schade en diefstal, ongevallen opzittendenverzekering en verhaalsrechtbijstand verzekering.

Hoe gaat het huren van een (elektrische) fiets in zijn werk?

  • Zoek een (elektrische) fiets uit die bij uw wensen aansluit of ga langs bij uw Bike Totaal om te laten adviseren.
  • Vraag via www.huurgemak.nl of via uw Bike Totaal een huurovereenkomst aan.
  • Na goedkeuring van uw aanvraag, neemt uw Bike Totaal contact met u op om samen met u de juiste maat voor uw fiets te bepalen.
  • Zodra uw fiets voor u klaar staat, kunt u deze bij uw eigen Bike Totaal ophalen!

Bekijk het aanbod van HuurGemak     Ga naar veelgestelde vragen over HuurGemak >>


Tip van de vakman: 
E-bike huren voordeliger dan auto!

 "Wist u dat een e-bike huren vaak voordeliger is dan wanneer u met de auto  naar uw werk gaat? Stel u rijdt 15 km naar uw werk, u ontvangt dan ca. € 114,- reiskostenvergoeding per maand. Ook als u met de fiets gaat, krijgt u dit (meestal) nog steeds. De huurprijs van een e-bike voor drie jaar kost - afhankelijk van de fiets-  € 54,- tot € 112,- per maand. U kunt dus van de reiskostenvergoeding de huur van een e-bike betalen. De auto laat u staan, dus die kosten maakt u niet meer. En bijkomend voordeel is, dat fietsen gezond is!"

In samenwerking met:

Bike Totaal             

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen